Hoppning
12 maj 2018 21:50

Erika Lickhammer tvåa i 1,50

Svenska placeringarTävlingarna i holländska Eindhoven går lysande för de svenska ryttarna. Bland flera fina placeringar knep Erika Lickhammer en andraplats i lördagens 1,50.

Erika Lickhammer tvåa i 1,50
Erika Lickhammer kom under lördagen tvåa i en 1,50 i Eidhoven, Nederländerna. Här med annan häst. Foto: Roland Thunholm

Under fredagen tog både Malin Parmler och Petronella Andersson en varsin 1,50-placering vid det trestjärniga meetinget i Eindhoven, Nederländerna. Lördagen har fortsatt lysande för de svenska ryttarna.

Redan under förmiddagen slog Petronella Andersson till med en tresjtärnig 1,40-seger tillsammans med Finally Z, och Erika Lickhammer kom på fjärde plats i finalklassen för sex- och sjuåriga hästar med Silver Eclipse.

Lördagens huvudklass över 1,50-hinder visade sig vara en riktig utmaning där inget ekipage tog sig felfritt över banan. Segrade gjorde franske Maximilien LemercierDandy Du Calvaire, och på andra plats som snabbaste åttafelare kom Erika Lickhammer på Toupie Du Quesnoy. Nedslagen till trots – andraplatsen gav så mycket som 80 000 kronor i prispengarna.
”Tack Luna för att du varit fantastisk, så mycket kul”, skriver Erika om Toupie Du Quesnoy på sociala medier.

I morgon avslutas tävlingarna i Eindhoven med Grand Prix-klasser.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden