Sportnytt
14 juli 2021 12:38

Falsterbo släpper fler biljetter

FHS 2021De 500 biljetterna per dag som såldes i första rundan gick snabbt åt, men i eftermiddag öppnar Falsterbo Horse Show upp den digitala biljettkassan igen med ett fåtal biljetter.
- Vi har kunna räkna ut exakt hur besökarna är placerade nu när tävlingarna är igång, så då kan vi släppa in ett par till, säger event director Elisabeth von Schrowe.

Falsterbo släpper fler biljetter
Lite fler besökare än de ursprungliga 500 kommer att kunna följa tävlingarna i Falsterbo resten av veckan. Foto: Roland Thunholm

Innan tävlingarna drog igång hade man förhoppningar om att kunna släppa in fler än de 500 som först fick plats, när restriktionerna ändrades den 1 juli. Men efter att länsstyrelsen varit på plats på läktarna och mätt avstånden, fick man släppa de planerna.

Nu kommer man däremot, med kort varsel, släppa ytterligare 50 biljetter per dag till resterande dagar.
– Biljetterna släpps klockan 16.00 i eftermiddag, till torsdag till och med söndag. Alla biljetter måste dock köpas i förväg via Ticketmaster – om det skulle bli några över så kan vi inte sälja dem här på plats i kassan, säger event director Elisabeth von Schrowe.

Anledningen till att de nu kunnat öppna upp för fler är att man sett hur de 500 besökarna placerat sig på läktarna.
– Vi har kunnat räkna på hur det blev när vi tvingades placera om de som köpt de första biljetterna efter länsstyrelsens invändningar. Men det har fungerat utmärkt så nu vågade vi släppa på fler, konstaterar hon.

Här hittar du biljetterna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden