Hoppning
29 mars 2018 13:37

Toveks har köpt Henriks stjärna

Stannar hos HenrikHenrik von Eckermann får behålla sin stjärna Mary Lou 194. Toveks har köpt hästen, som blir kvar i stallet.

Toveks har köpt Henriks stjärna
Foto: Kim C Lundin

Länge har det pratats om att inte Henrik von Eckermann inte visste hur lång tid tid han hade kvar på sin stjärnhäst Mary Lou 194.
”Jag har inte mycket att välja på än att se det positiva i det hela och jag är glad för här och nu – otroligt glad för i dag och för det vi fick göra förra året tillsammans”, sa Henrik till Ridsport efter Europafinalsegern i Göteborg i februari.

Nu står det klart att han får behålla Mary Lou. På Instagram berättar han att Toveks har köpt hästen, som numera heter Toveks Mary Lou hos FEI. Evelina Tovek har som bekant Henrik som mentor och är baserad på samma anläggning.

Förbundskapten Henrik Ankarcrona berättar att det är Henrik som fortsätter att rida och är en av dem som gläds över nyheten att världsklassekipaget fortsätter tillsammans.
– Det är fantastiskt glädjande för Henrik att en lösning har hittats. Även jag är såklart jätteglad över det här och att veta att jag kan räkna med ekipaget. En riktigt bra påskpresent, säger Ankarcrona till Ridsport.

 

Great news, Mary Lou has a new owner and she will stay in my stable 😊

A post shared by Von Eckermann Sport Stable (@voneckermannsportstable) on

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden