Hoppning
25 mars 2019 12:46

Färdigkvalat för de unga till Göteborg

UngdomsklasserNu är sista kvalen för juniorerna och de unga ryttarna till Göteborg hoppade. Här finns listan på alla kvalade.

Färdigkvalat för de unga till Göteborg
Chamie och Hugo Wihlmark. Arkivbild: Roland Thunholm

Joel Torstenson och Phinemang delar förstaplatsen över kvalade till juniorernas final i serien Morgondagens vinnare som hoppas i Göteborg. Elin Karlsson och Coronina E har samma poäng som Torstenson.

Det är de16 bäst placerade ekipagen enligt poängställningen efter sista kvaltävlingen som reds i Borås i helgen som kvalificerar sig till finalen.

I finalen får ryttarna enbart starta en häst, vilket gör att de som är kvalade med flera hästar måste välja vilken de rider i Scandinavium.

Hela listan efter kvalen i Morgondagens vinnare

Regler, Morgondagens vinnare

I de unga ryttarnas motsvarighet, Krafft Young Rider Cup, toppar Hugo Wihlmark/Chamie RTG efter sista kvalet som även det reds i Borås i helgen.

Här är det de tio bästa ekipagen efter Boråstävlingen som har kvalificerat sig till finalen. Även här får ryttare bara starta med en häst.

Hela listan efter kvalen i Krafft Young Rider Cup

Regler Krafft Young Rider Cup

Om det finns ryttare som har kvalat till finalerna i både Morgondagens vinnare och Krafft Young Rider Cup måste de välja en av finalerna.

Det är även färdigkvalat för U25-ekipagen till Göteborg.

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden