Hoppning
25 mars 2019 08:26

De har kvalat till Scandinavium

GHS19Efter helgens tävlingar i Borås är det klart vilka tre ungdomsryttare som har kvalat till stortävlingarna i Göteborg första helgen i april.

De har kvalat till Scandinavium
U25-ryttaren Rebecca Hallberg Fischer toppar rankningen när sista kvalet av Lövsta Future Challenge Jumping är avklarat. Arkivbild: Fredrik Jonsving

Tre ryttare har fått biljetter till Gothenburg Horse Show genom Lövsta Future Challenge Jumping U25.

Sista möjlighten att samla poäng var under helgens femstjärniga tävlingar i Borås.

Det är Rebecca HallbergFischer, Ottilia Lundgren och Filip Ågren som toppar rankningen efter sista kvalet och därmed är klara för stortävlingen som i år också har världscupfinaler i både dressyr och hoppning.

Ridsport
Ottilia Lundgren. Arkivbild: Roland Thunholm
Dressyr 180224 Göteborg Irma Karlsson och Balade vann 145-hoppningen och Filip Ågren på Cardina blev 2:a. Photo: Roland Thunholm Code: 718 35
Filip Ågren. Arkivbild: Roland Thunholm

Ytterligare två ryttare kommer att tas ut av Svenska Ridsportförbundet. Vilka detta blir avslöjas strax innan Gothenburg Horse Show.

I Göteborg får dessa fem ekipage rida alla klasser utom världscupen och specialklasser. På tävlingens sista dag delas det ut ett pris ut till den Lövsta Future Challenge-ryttare som har gjort bäst ifrån sig under meetinget.

Även kvalen till finalen av juniorernas Morgondagens vinnare och unga ryttarnas Krafft Young Rider Cup hoppades klart i Borås.

Slutställning, Lövsta Future Challenge Jumping U25

Regler, Lövsta Future Challenge Jumping U25

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden