Sportnytt
10 januari 2018 06:00

Felicia Grimmenhag nominerad till Radiosportens pris

NomineradDe svenska paradressyrryttarna är redan nominerade till priser på Parasportgalan. Nu har Felicia Grimmenhag även nominerats till Radiosportens pris Årets stjärnskott.

Felicia Grimmenhag nominerad till Radiosportens pris
Felicia Grimmenhag är nominerad dubbelt upp. Foto: Roland Thunholm

Radiosportens pris till idrottare med funktionsnedsättning kallas ”Årets stjärnskott” och i morse offentliggjordes nomineringarna. Bland dem finns Felicia Grimmenhag som under sin första säsong med Tarot E nådde fina resultat på EM i Göteborg. Motiveringen lyder bland annat ”ett kunnande och en attityd som gör Felicia till ett stort framtidslöfte”.

Priset, ett träningsstipendium på 10 000 kronor, delas ut på Parasportgalan den 28 januari. Övriga nominerade är ungdomslandslaget i futsal, parabordtennisspelaren Daniel Gustafsson och paracyklisten Anna Beck.

Vid galan är Felicia även nominerad i kategorin Årets förebild. Hennes landslagskollega Louise Etzner Jakobsson är nominerad till Årets förebild och Årets kvinnliga idrottare.

Årets kämpe, ryttargalan 2017
Felicia Grimmenhag, här med prisutdelarna Patrik Kittel och Carolina Gynning, blev korad till Årets kämpe på Ryttargalan. Foto: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 92 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden