Hoppning
28 januari 2019 10:00

Fina framgångar för Charlotte McAuley och Valentino

UAEValentino Tuilière har visat storform sista tiden och Charlotte McAuley har lotsat honom till flera fina placeringar. Förra veckan avslutade de med en GP-placering över 1,50-hinder i Sharjah.

Fina framgångar för Charlotte McAuley och Valentino
Charlotte McAuley fortsätter framgångarna i UAE med egna uppfödningen Valentino Tuilière (bilden är tagen vid annat tillfälle). Foto: Kim C Lundin

Svenska Charlotte McAuley och hennes irländske make Mark McAuley är i Förenade Arabemiraten, UAE för tre veckors tävlande. Första veckan i slutade efter två fina andraplatser i 1,40 med GP-seger över 1,45 för Charlotte och egna uppfödningen Valentino Tuilière (SF val f-09 e Diamant de Semilly-Silvio I) (läs mer här).

Andra tävlingsveckan i UAE har varit vid trestjärniga tävlingar i Sharjah. Där inledde Charlotte och Valentino med en tiondeplats i torsdagens 1,45 – Valentinos tionde felfria runda på raken meddelar Charlotte McAuley på sociala medier.

Veckan avslutades för Charlotte och Valentino med en Grand Prix-hoppning över 1,50-hinder. I klassen startade 39 ekipage, och de tio främsta tog sig till andra rundan, däribland Charlotte och Valentino. Totalt blev det åtta fel i klassen för ekipaget – fyra fel i första och andra rundan. Detta räckte till en sjundeplats och cirka 15 000 kronor i prispengar. Klassen vanns av tyska Philipp WeishauptCatokia 2.

Denna vecka fortsätter tävlandet i Sharjah, nu på femstjärnig nivå.

Resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 107 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-