Dressyr
19 maj 2019 15:43

Fina svenska framgångar på danskt meeting

InternationelltDe svenska ekipagen fortsatte visa klassen på det internationella trestjärniga meetinget i danska Aalborg under helgen. Det blev flera placeringar för de blågula ekipagen.

Fina svenska framgångar på danskt meeting
Filippa Norrman och H.S. Indigo. Arkivbild: Pernilla Hägg

Johanna Due Boje vann lördagens Grand Prix kür, men hon var inte ensam svensk att hålla sig framme under helgen.

På lördagen blev Filippa Norrman och H.S. Indigo fyra bland de 22 startande i de unga ryttarnas individuella klass med 69,559 procent

Beata Söderberg och Harmony’s Fiorano tog hand om andraplatsen i küren för U25 efter 67,205 procent. Här blev det svenskt även på på fjärdeplatsen genom Alva Lander och Herbie Hancock Graftebjerg med 66,256 procent.

Amanda Lindholm _privat
Amanda Lindholm och Rozette tog två fina andraplatser. Foto: Privat

I juniorernas individuella klass på lördagen blev Amanda Lindholm och Rozette tvåa med sina 70,392 procent. Denna klass hade 14 startande. Ekipaget fortsatte sedan med en andraplacering även i söndagens kür med 74 procent.

På söndagen blev Hannah Rosendal och Beau-Amor trea i unga ryttarnas kür som hade 18 startande. Hannah Rosendal visade ett jämnt program och slutade på 70,2 procent.

U25-ekipagens kür hade åtta startande och här blev Beata Söderberg trea med Harmony’s Fiorano på 70,175 procent och Alva Lander/Herbie Hancock Graftebjerg femma på 68,9 procent.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden