Dressyr
16 december 2019 09:17

Flyinge arrangerar SM i dressyr 2020

SM 2020Efter fyra år på Strömsholm flyttar dressyr-SM till landets andra riksanläggning. Flyinge har fått förtroendet att arrangera SM i dressyr 2020 och passar samtidigt på att starta sitt tredje större meetingformat – Flyinge Outdoor.

Flyinge arrangerar SM i dressyr 2020
Vi får se om Patrik Kittel vinner sitt sjunde SM-guld på raken 2020. Här med hästen Delaunay. Foto: Roland Thunholm

Det blir fortfarande tävlingar i en unik och historisk miljö när SM i dressyr 2020 flyttar från anrika Strömsholm till lika anrika Flyinge.

Flyinge utlovar också tävlingar i toppklass med två nyrenoverade utomhusbanor och möjligheten att flytta in tävlingarna i Sveriges största ridhus – ”om den svenska sommaren skulle svika oss”. Kvar på Strömsholm blir SM i paradressyr.

Sedan tidigare har Flyinge två stora inomhustävlingar i hoppning – Flyinge Indoor med Spring Edition på våren och Winter Edition på hösten. I samband med SM i dressyr 2020 startar Flyinge ett tredje större meetingformat – Flyinge Outdoor.

Det blir fokus på både dressyr och hoppning och förhoppningen är att tävlingen 2021 ska attrahera de absolut bästa ryttarna inför höstsäsongens uppstart.

Målet med Flyinge Outdoor är att på sikt kunna erbjuda tävlingar i toppklass under sensommaren i dressyr, hoppning, fälttävlan och körning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden