Hoppning
13 mars 2018 14:00

Fredrik Jönsson 1,55-placerad i Spanien

Grand PrixI Spanska Vejer de la Frontera fortsätter Fredrik Jönsson att plocka placeringar. I måndagens Grand Prix-klass över 1,55-hinder blev dubbla felfria ritter och placering med Cold Play.

Fredrik Jönsson 1,55-placerad i Spanien
Fredrik Jönsson och Cold Play visar fin form i Spanien (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Under måndagen reds en Grand Prix-klass över 1,55-hinder vid det fyrstjärniga meetinget i Vejer de la Frontera, Spanien. Klassen reds med en grundomgång och omhoppning och hade 49 startande. Elva ryttare red felfritt och gjorde upp i omhoppningen, där åtta nollade på nytt. En av dessa var svenska ryttaren Fredrik Jönsson på Cold Play (OS val f-08 e Contendro-Argentinus), som med 37,04 sekunder tog åttonde platsen. Placeringen gav Fredrik ungefär 20 000 kronor i prispengar.

Angelie von Essen hade fyra fel i grundomgången med Caluna Z och hamnade i mitten av resultatlistan. Segrade i klassen gjorde Harry Charles, Storbritannien, på Controe.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden