Fälttävlan
31 oktober 2022 06:20

Fyra placeringar för svenskar i Kronenberg

LevereradeDet blev två placeringar för nyblivna SM-guldmedaljören Amanda Andersson och en vardera för Ebba Adnervik och Hanna Berg vid helgens internationella fälttävlan i holländska Kronenberg.

Fyra placeringar för svenskar i Kronenberg
Nyblivna svenska mästaren Amanda Andersson tog två placeringar i Kronenberg. Foto: Yvonne Karlsson

I den korta trestjärniga klassen CCI3*-S slutade Amanda Andersson och Jersey på en sjätteplats, med sina 39 straff i dressyr som slutresultat, efter en felfri hoppning och terräng.
Ekipaget tog nyligen silver i YRSM i fälttävlan.

I CCI3*-L blev det en femteplats för Amanda och Kokos, som hon blev svensk mästare med i mitten av oktober. Ekipaget hade 30,5 straff efter dressyren, noll fel i terrängen men fick 12 straff i hoppningen, totalt 42, 5 straff.

Hanna Berg och Quite Survivor slutade som sjua i CCI4*-S, efter 33,1 från dressyren 8 i hoppningen och 22,4 straff i terrängen, totalt 63,5 straff.

Ebba Adnervik och Blå Kongo blev fyra i den korta tvåstjärniga klassen. Ebba hade 32,6 straff efter dressyren och stannade på det resultatet tack vare en felfri terräng och hoppning.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 98 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden