Fälttävlan
12 oktober 2020 06:20

Fyrstjärnig topplacering för Katrin Norling

StrzegomFälttävlanssvenskarna har visat storform i polska Strzegom och bäst på söndagen var Katrin Norling och Fernando-Ukato. Efter den avgörande terrängen blev det en andraplats i den korta fyrstjärniga klassen. Samtidigt slog Malin Petersen till med en tvåstjärnig seger i tyska Bad Segeberg.

Fyrstjärnig topplacering för Katrin Norling
Katrin Norling och Fernando-Ukato (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Katrin Norling och Fernando-Ukato låg tvåa efter lördagens banhoppning och hade guldläge inför söndagens avgörande terräng. Ekipaget gick ut sist eftersom ledaren i klassen hade strukit sig. Det blev felfritt på hinder, men tidsfelen placerade duon som tvåa i den korta fyrstjärniga klassen på 44,6 straff efter segrarens 41,6 straff.

Christoffer Forsberg hade i sin tur guldläge med Con Classic i den långa trestjärniga klassen. Ekipaget fick dock två nedslag i den avgörande banhoppningen och slutade femma.

Malin Petersen hade också en bra tävlingshelg. Hon startade tre hästar i Bad Segebergs tvåstjärniga fälttävlan och vann den korta klassen med Ebony II. Hon var även placerad med Luisau.

Resultatlistor Strzegom.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden