Hoppning
19 november 2017 10:39

Håll koll på världscupen

VärldscupenI dag är det dags för omgång nummer fem av världscupen. Startar för Sverige gör Douglas Lindelöw/Zacramento, Henrik von Eckermann/Newton Abbot och Peder Fredricson/H&M All In – här finns länkar för att hålla koll på dem.

Håll koll på världscupen
Den här trion hoppar världscupen i Stuttgart. Foto: Mikael Persson/MiP Media

SÅ GICK DET I VÄRLDSCUPEN – LÄS UPPDATERAD ARTIKEL HÄR

Den femstjärniga Stuttgarttävlingen har nått fram till sin sista dag och det betyder att världscupen är på G.

Douglas Lindelöw och Zacramento är först ut för Sverige med startnummer 14 på den preliminära startlistan. Henrik von Eckermann, som bland annat var tvåa i fredagens toppklass, är nästa svensk ut som nummer 23 och han rider världscupnykomlingen Newton Abbot. Efter försäljningen från Angelie von Essen i somras har Newton Abbot gått snäppet lägre klasser med Mohammed Al Kumeiti. Det har på sistone blivit flera felfria 1,50 med Henrik i sadeln och nu tar ekipaget ytterligare ett steg upp.

Peder Fredricson går ut som nummer 29 med H&M All In. Världscuppremiären i Lyon ställdes in för Allans del, men lite senare kom glädjebeskedet att han är frisk – nu är det alltså dags för EM-vinnarna att jaga världscuppoäng.

Efter fyra omgångar i västeuropeiska ligan ligger Henrik von Eckermann på plats 1, Douglas Lindelöw på plats 16 och  Peder Fredricson på plats 17. Komplett ställning

Klassen start 15.00.

SVT Play sänder från 14.50.
SVT1 visar ett sammandrag i kväll klockan 23.05.

Även FEI-TV (betalkanal) sänder från 14.50.
Start- och resultatlistor

SÅ GICK DET I VÄRLDSCUPEN – LÄS UPPDATERAD ARTIKEL HÄR

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-