Ponny
10 september 2018 09:03

Härlig seger för Ebba Danielsson

Nationell hoppningEfter två andraplatser i semifinalen av Prins Carl Philips pris under lördagen kom revanschen på söndagen - Ebba Danielsson var enda felfria i Msv A och tog hem segern med Smithstown Toodles.

Härlig seger för Ebba Danielsson
Ebba Danielsson och Smithstown Toodles blev helgens Msv A-vinnare (arkivbild). Foto: Natalie Flensburg

Första semifinalen i Prins Carl Philips Pris reds som Ridsport tidigare skrivit om vid Gagnefs Ridklubb i helgen (läs mer här). Där levererade Ebba Danielsson fina rundor och tog hand om andraplatserna i både kategori C och D med Smithstown Toodles och Dynamite Spartacus.

Under söndagen reds helgens enda Msv A och den hade fem ur kategori C och D. Ebba Danielsson och Smithstown Toodles var enda felfria ekipage och tog därmed hem segern. På andra plats som snabbaste fyrafelare placerade sig Philip Svitzer med Zabrino.

Ebba och Smithtown Toodles tog med sina fina placeringar hem meetingpricet i kategori C. Philip Svitzer och Zabrino tog hand om meetingpriset i kategori D.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden