Hoppning
2 februari 2019 14:40

Härligt avslut för Charlotte McAuley i Sharjah

Förenade ArabemiratenMeetinget i Sharjah slutade med flaggan i topp för Charlotte McAuley och Valentino Tuiliere. Efter en lång rad imponerande ritter blev det även en tredjeplats i lördagens 1,50.

Härligt avslut för Charlotte McAuley i Sharjah
Charlotte McAuley avslutade tre veckors framgångsrikt tävlande i UAE med en tredjeplats i 1,50 (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Ridsport har de senaste veckorna haft täta rapporter om Charlotte McAuleys framgångar i UAE på egna uppfödningen Valentino Tuilière (SF val f-09 e Diamant de Semilly-Silvio I). Ekipaget har varit i storform och levererat den ena felfria rundan efter den andra och har tagit flera placeringar i 1,50. Höjdpunkten var fredagens 1,50 då Charlotte och Valentino slog till med seger (läs mer här).

Sista starten i UAE för den här gången var i lördagens 1,50. Charlotte och Valentino fortsatte imponera och levererade två felfria rundor. Tiden 33,83 sekunder i omhoppningen räckte till en tredje plats och ungefär 130 000 kronor i prispengar. Sådär en halv sekund bakom kom Charlottes make Mark McAuley på SWB-valacken Miebello (f-04 e Quite Easy-Cardento, uppf Johan Lundh).

Ytterligare en blågul placering blev det i klassen genom Henrik von Eckermann och Que Bueno de Hus Z som kom på elfte plats med ett tidsfel i grundomgången. Klassen vanns av Ramzy Al Duhami, Saudiarabien, på High Quality J.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden