Ridsport Play
17 april 2020 16:56

Hästfester på repris med gratis FEI-tv

InternationelltNu släpper Internationella Ridsportförbundet sitt videomaterial fritt. Du kan se tillbaka på världscupfinaler, mästerskap, Nations Cup och andra stortävlingar när du vill.

Hästfester på repris med gratis FEI-tv
Så här såg det ut när Peder Fredricson och Patrik Kittel kände på världscuptroféerna i Göteborg förra året. Nu kan du se FEI-tv:s filmer därifrån gratis. Foto: FEI/Liz Gregg

I ett pressmeddelande berättar FEI att de öppnar sin tv-kanal till slutet av juni, alltså så länge som det internationella tävlingsstoppet är inplanerat.

Det innebär att alla som registrerar ett konto på FEI-tv får tillgång till mängder med material. Nations Cup, mästerskap, världscupfinaler och mycket annat finns i arkivet. Detta gäller samtliga FEI-grenar.

De som redan betalar för att se kanalen kommer att kompenseras för den tid som det inte kostar något.

– Då det inte finns någon livesport för tillfället vill vi ge ridsportfansen en chans att titta gratis under denna hemska pandemi, säger Ralph Straus på FEI i pressmeddelandet.

De närmaste dagarna har FEI-tv extra fokus på världscupfinalerna i dressyr och hoppning från 2015 och framåt med anledning av att världscupfinalerna skulle ha gått i Las Vegas, USA, denna vecka.

FEI-tv

FEI-tv på Youtube

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden