Hoppning, Ponny
18 mars 2018 08:03

Helgens högsta ponnyklass avgjord i Ljungby

NationelltDet är nationell hoppning som gäller i Ljungby i helgen. I går avverkades två viktiga klasser: Medelsvår A och en medelsvår B som var första inverkanskvalet på vägen mot SM.

Helgens högsta ponnyklass avgjord i Ljungby
Izabelle Stolth och Steel Flight flög hem segern som enda dubbelt felfria ekipage. Arkivbild: Roland Thunholm

Helgens högsta ponnyklass hos Ljungby RK var lördagens medelsvår A. I kategori C segrade Izabelle Stolth och Steel Flight som satte klassens enda dubbelnolla. Tvåa blev Ebba Danielsson med Smithstown Toodles.

I kategori D tog Michelle Cranning Hillgren medelsvår A-segern med Wischin Chin M på 0+1 fel medan Olivia Nyström med Attyrory Handyman blev tvåa.

Tidigare på dagen hoppades en medelsvår B, som även var det första kvalet för inverkans-SM. Tyra Grönroos med JK Happily Ever After vann inverkansklassen bland B-ponnyerna på 24,4 poäng, Noela Meade Berglund med Kitty Kim vann i kategori C på 27,0 poäng och Mathilda Bohlin med Miclas Aristocrat vann bland D-ponnyerna på 26,9 poäng.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden