Sport
17 maj 2016 09:10

I dag startar FEI:s #TwoHearts-kampanj inför OS

Det Internationella Ridsportförbundet (FEI) vill med sin nya kampanj, kallad #TwoHearts, hylla det speciella bandet mellan en tävlingsryttare och hens häst.

I dag startar FEI:s #TwoHearts-kampanj inför OS
Kampanjen #TwoHearts startar med en video.

Inför OS i Rio, som börjar om knappt tre månader, startar FEI nu en kampanj för att marknadsföra ridsporten över hela världen. Kampanjen, som fått namnet #TwoHearts, vill framför allt lyfta fram det speciella band som finns mellan ryttarna och deras hästar. Ett band som, enligt FEI, får deras hjärtan att slå som ett i kampen för att vinna.

Startskottet för kampanjen är en video som spelats in för att hylla de olympiska spelens mest muskulära atleter, hästarna, och deras modiga ryttare.

Under de kommande veckorna kommer kampanjen fortsätta i FEI:s sociala medier. Fans kan stötta kampanjen genom att dela foton och filmer i sociala medier under hashtaggen #TwoHearts.

För att få veta mer om kampanjen klicka här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden