Dressyr
13 juli 2018 09:10

Ingen start för Tinne och ”Anton” i Falsterbo

FalsterboBara några veckor efter Don Auriellos comeback på tävlingsbanan, har Tinne Vilhelmson Silfvén varit tvungen att stryka Anton igen - ekipaget kommer inte till start i Falsterbo.

Ingen start för Tinne och ”Anton” i Falsterbo
Publiken missar Tinne och Anton i Falsterbo (arkivbild). Arkivbild: Roland Thunholm

Det var i Rotterdam för snart en månad sedan som Tinne Vilhelmson Silfvén gjorde comeback på tävlingsbanorna med Don Auriello (val f-02 e Don Davidoff-White Star, uppf Joachim Poppe) efter nästan två års frånvaro från tävlingsbanan.

I Rotterdam blev det en andraplats i den trestjärniga Grand Prix-klassen med 73,174 procent bakom Edward Gal på Glock’s Voice, och Tinne berättade då för Ridsport att hon var fantastiskt nöjd med resultatet (läs mer här).

I Falsterbo var Tinne och ”Anton” anmälda till CDI3* Grand Prix. I ett pressmeddelande från Falsterbo Horse Show meddelas nu att ekipaget inte kommer till start.
”Tyvärr kan han inte starta, vi vet inte riktigt vad som är fel, vi åker till veterinären för kontroll”, berättar Tinne i pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden