Dressyr
18 april 2021 19:01

Intermédiaireseger till Mads Hendeliowitz

VinnareSällskapet Segersta Sportryttare har bjudit på nationella dressyrklasser i helgen. Segern i Intermédiaire II gick till hemmaryttaren Mads Hendeliowitz.

Intermédiaireseger till Mads Hendeliowitz
Mads Hendeliowitz fick till en fin ritt hos Sällskapet Segersta Sportryttare. (Bilden är tagen i ett annat sammanhang med en annan häst). Foto: Jenny Schwieler Staaf

Första helgen efter att tävlingsstoppet hävdes tidigare i veckan har det ridits nationell dressyr hos Sällskapet Segersta Sportryttare. Segrare i Intermédiaire II blev hemmaryttaren Mads Hendeliowitz som red ihop 72.010 procent tillsammans med Autograf Q (SWB val f-10 e Ampere-Jazz, uppf Nils-Gunnar Hansson, äg Mads Hendeliowitz AB, Maria Westerberg). Byten i varje, slutorna och den ökade traven var bland det som belönades högst.

Andraplatsen gick till Josefin Rudolfsson och Canon (SWB val f-07 e Ulandro-Cinovo, uppf E.J.H. och A.J.E. Vernooy, äg Josefin Rudolfsson) som gjorde halt på 68.333 procent. Klassen bjöd på åtta startande.

Hela resultatlistan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden