Dressyr
2 november 2020 14:33

Jessica Nordin tog hem GP-seger

VinnareJessica Nordin och Donauwein knep helgens nationella GP-seger hos Nordhallands Ridklubb, som bjöd på bus eller dressyr i dagarna tre.

Jessica Nordin tog hem GP-seger
Jessica Nordin och Donauwein, alias "Dude", hemma på Vena Dressyrcenter som drivs av Jessica (arkivbild). Foto: Susanne Högdahl

Nordhallands Ridklubb bjöd i helgen på Halloween-dressyr på nationell nivå. Segern i Grand Prix-klassen gick till Jessica Nordin och Donauwein (HANN val f-02 e Don Vino-Brentano II, uppf Martin Schmid, äg Vena Dressyrcenter) som red ihop 68,406 procent, vilket bland annat belönades med en stor segerkrans.

”Dude levererade som bara han kan vilket gav en seger i Grand Prix! Så tacksam över varje pass med honom”, skriver Jessica Nordin på Facebook. Ekipaget fick bland annat åttor på piaffen och övergången.

Tvåa i klassen blev Johan Lundgren med hästen Duty Free på 66,522 procent och trea blev Helen Persson och Licorie på 65,471 procent.

De två senare ekipagen blev dessutom etta respektive tvåa i helgens Intermédiaire II.

Resultatlista FEI Grand Prix.

Resultatlista Intermédiaire II.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden