Hoppning
15 mars 2019 08:49

Jönsson och Cold Play 1,50-placerade

InternationelltFredrik Jönsson och Cold Play knep en placering på det pågående fyrstjärniga meetinget i Vejer de la Frontera, Spanien, på torsdagen. På fredagen tog Jacob Hellström en fin placering i en 1,50-klass.

Jönsson och Cold Play 1,50-placerade
Fredrik Jönsson och Cold Play vid VM i Tryon. Arkivbild: Roland Thunholm

Det var i torsdagens högsta klass, en 1.50-hoppning, som succéekipaget från VM i Tryon höll sig framme.

Klassen var en tidshoppning med över 70 startande, och Fredrik Jönsson och Cold Play (OLD f-08 e Contendro I-Argentinus, uppf Anneken Guido, äg Fredrik Jönsson och fam Ingvarsson) satte en av 27 nollor.

Det svenska ekipagets tid räckte till en sjätteplacering och Cold Play var ungefär 2,5 sekunder långsammare än segerhästen Aldo du Manoir som reds av Spaniens Alberto Marquez Galobardes.

Jönsson och Cold Play har varit placerade i de högre klasserna under meetinget tidigare och även på fredagen blev det en placering i en 1,50-klass. Fredagens klass hade 70 startande ekipage och bäste svensk blev Jacob Hellström/Jus D’Orange van’t Bisthof med en fjärde plats.

Resultat, torsdagens 1,50-klass

Resultat, fredagens 1,50-klass

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden