Hoppning
1 mars 2019 07:56

Felfri årsdebut för Cold Play

Sunshine TourSvenska succéekipaget från VM i Tryon har startat vid årets första tävling. I spanska Vajer de la Frontera red Fredrik Jönsson och Cold Play felfritt i 1,50 med placering, och ytterligare två svenska ryttare tog placering i klassen.

Felfri årsdebut för Cold Play
Fredrik Jönsson och Cold Play blev felfria och placerade i årets första start (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Nu har Sunshine Tour i spanska Vajer de la Frontera gått in på vecka tre. Med det är det årsdebut för Fjolårets svenska succéekipage från VM i Tryon: Fredrik Jönsson och Cold Play (OLD f-08 e Contendro I-Argentinus, uppf Anneken Guido). Vid torsdagens fyrstjärniga 1,50 som red direkt mot klockan blev det felfritt för Fredrik och Cold Play som red hem en sjunde plats i klassen.

Bästa svensk blev Jacob HellströmJus D’Orange van’t Bisthof (BWP f-09 e Chopin van het Moleneind-Conello) som förutom att vara felfria även red närmare två sekunder snabbare än Fredrik och Cold Play. Även Sissela Smith och Chamonix CC var felfria i klassen och tog en fjortonde plats.

Klassen hade 74 startande och vanns av Brasiliens Pedro VenissAnaya Ste Hermelle.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-