Hoppning
4 februari 2019 13:16

Fredrik Jönsson berättar om uppståndelsen efter VM

Som en chockEfter VM har det varit stor uppståndelse kring Fredrik Jönsson. Radiosporten har tagit pulsen på hoppryttaren som blev bästa svensk i Tryon, och han berättar bland annat vem som är den största vinnarskallen i laget och att All In är en fantastisk häst han gärna skulle prova att rida.

Fredrik Jönsson berättar om uppståndelsen efter VM
Efter VM-äventyret med Cold Play har det varit stor uppståndelse för Fredrik Jönsson. Foto: Roland Thunholm

Fredrik Jönsson kom till VM i Tryon med tejpade stövlar och gjorde dundersuccé. Hans insatser hjälpte det svenska laget till VM-silver, och själv blev han tillsammans med Cold Play bästa svenska hoppekipage med en individuell åttondeplats.

Ett halvår efter VM-äventyret har Radiosporten tagit pulsen på Fredrik Jönsson, där han berättar om uppståndelsen när han kom hem till Sverige igen.
– Det blev lite som en chock när man kom hem, man förstod att det följdes mycket hemma men inte så mycket, säger Fredrik Jönsson i inslaget.

Fredrik berättar också om beslutet att inte sälja Cold Play trots bud på uppemot 100 miljoner kronor. Han avslöjar också att Henrik von Eckermann är den med den största vinnarskallen i laget, och att All In är en häst han gärna skulle vilja rida.
– Det ser ut att vara en fantastiskt häst, jag vet inte om jag skulle klara av att rida honom men det vore kul att prova.

Intervjun med Fredrik Jönsson hittar du här
Fyra snabba frågor till Fredrik Jönsson hittar du här

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden