Sverige
14 mars 06:20

Klara Hammarström sexa i Mello – sätter press på brorsan Ingemar

Melodifestivalen 2021Storfavoriten Tusse slog röstrekord när han under lördagskvällen vann Melodifestivalen med låten "Voices". Hästtjejen och mästerskapsmedaljören Klara Hammarström landade på sjätte plats i det starka startfältet. Efter ett vad väntar nu hästvärlden på om regerande svenska juniormästaren Ingemar Hammarström ska uppfylla sin systers löfte. Kolla vad det är här.

Klara Hammarström sexa i Mello – sätter press på brorsan Ingemar
"Vi som känner Ingemar tror att det skulle kosta en hel del för Klara att få det vadet uppfyllt", skriver Klaras mamma Anna Hammarström på Facebook. Foto: Privat

Klara Hammarström gjorde en stark insats med powerlåten ”Beat of broken hearts” i lördagens Mellofinal, men fick se sig slagen av naturfenomenet Tousin ”Tusse” Chiza. Han fullkomligen krossade motståndet och slog John Lundviks röstrekord från 2019. Totalt fick Tusse 2 964 269 röster mot Lundviks 2 211 811.

Det hästvärlden nu väntar på är om lillebrorsan Ingemar Hammarström, som tog guld vid junior-SM i hoppning i Falsterbo, ska infria det löfte som Klara gav inför Andra chansen.
–  Jag råkade lova att om jag kom till final så skulle Ingemar rida i min Mellodräkt, säger Klara Hammarström till SVT Nyheter.
– Jag har kanske lovat för mycket, skrattar hon i nästa andetag.

Vad som händer nu återstår alltså att se. Ridsport följer händelseutvecklingen.

Spana in Instagraminlägget där Klara skriver om glädjen efter finalen. Här syns också Mellodräkten i fråga.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av KLARA HAMMARSTRÖM (@klarahammarstromm)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden