Sverige
21 februari 2021 08:25

Klara Hammarström till Andra chansen

FinalklartDet blev ingen direktbiljett till Mellofinal, men väl en andra chans för Klara Hammarström. "Ni är bäst! Hjärtat hoppar nästan ut", skriver hon på Instagram efter att resultatet stod klart.

Klara Hammarström till Andra chansen
Andra chansen går av stapeln den 6 mars. Foto: Warner Music

”Jag har ridit ett EM och skulle gärna göra ett EM till – jag skulle gärna göra Eurovision.” Ungefär så sa Klara Hammarström inför sitt framträdande i Mellos tredje deltävling under lördagskvällen. Nu är hon ett steg närmare.

Det var ett starkt startfält hon mötte – och efter att rösterna hade räknats stod det också klart att förhandstippade Charlotte Perrelli och Idolvinnaren Tusse Chiza gått direkt till final. För Klara Hammarström blev det en biljett till Andra chansen med låten ”Beat of broken hearts”. Även Alvaro Estrella gick till Andra chansen medan Emil Assergård fick lämna tävlingen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 88 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden