Hästliv
18 april 2019 14:46

Klart med ny säsong av Familjen Hammarström

ReailityserieFörra året fick SVT:s tittare följa hopp- och fälttävlansfamiljen Hammarström i både vardag och på tävling. Alla som gillade serien har nu ytterligare en säsong att se fram emot.

Klart med ny säsong av Familjen Hammarström
Så här såg det ut när hela familjen Hammarström fotades inför första säsongen. Foto: Anders Hillergren/SVT

I sex avsnitt av serien Familjen Hammarström kunde tittarna följa ungdomarna Hammarström på bland ponny-EM, junior-EM, ponny-SM och i musikstudion.

Nu är det klart att det blir en säsong två av serien och den nya säsongen är redan på gång. SVT kan i dagsläget inte säga när den nya säsongen kommer att ha premiär, men bekräftar att inspelningarna har startat.
För den som missade något avsnitt finns första säsongen att se här på SVT Play till den 1 juni.

Både Klara och Selma Hammarström har lagt upp bilder på Instragram där de berättar om att första inspelningsdagen och fotografering har gjorts.

 

View this post on Instagram

 

Pressfoto-dag för Hammarströms säsong 2!! Obeskrivligt taggad för detta år ⭐️ vilka ska/kommer kolla på kommande säsong?

A post shared by KLARA HAMMARSTRÖM (@klarahammarstromm) on


Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden