Sverige
11 mars 2023 11:27

Koll på ridsportsverige–händer i mars

KalendariumPatrik Kittel gör ännu en clinictour i Sverige, ett nytt år inleds för Ridborgarmärket och avelsvärderingarna för ponnyhingstar fortsätter. Det är några av de större händelserna i hästsverige just nu - hela Ridsports utvalda lista hittar du här.

Koll på ridsportsverige–händer i mars
Patrik Kittel ger sig ut på clinictour igen. Foto: Roland Thunholm

11 mars – Avelsvärdering

Avelsvärdering för connemara- och new foresthingstar på Grevagården. Skövde.
Pågår till 12 mars.
Länk >>

12 mars – Sophie Jahn föreläser i Gävle

Sophie Jahn föreläser om sina erfarenheter från Hästgården, som dramaserien Nattryttarna är inspirerad av. Arrangör är Gävleborgs Ridsportförbund.
Länk >>

20 mars – Inspiration om underlag

Mikael Nord och Markku Söderberg från Svenska Ridsportförbundet har heldagskurser om ridunderlag under veckan i Falun, Östersund, Sundsvall, Skellefteå samt Jokkmokk. Pågår till 24 mars.
Länk >>

13 mars – Hästföretagarträff

Ledarskap, stödsystem och roller är temat på en lunchträff med utbildning på Bollerup. Fokus Tillväxt Häst arrangerar tillsammans med flera skånska kommuner.
Länk >>

15 mars – Ridborgarpremiär

Ett nytt år inleds för Ridsborgarmärket, klassikern som skapades 1978 och fyller 45 år i år. Som vanligt flera etappriser och ett ståtligt finalpris.
Länk >>

18 mars – Kittel på turné

Patrik Kittel gör ännu en clinictour i Sverige, med första stopp hos Göteborgs Fälstrikktklubb 18 mars och dagen därpå hos Helsingborgs Fältrittklubb. Biljetterna kostar 425 kronor.
Länk >>

Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 4/2023.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 89 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden