Hoppning
12 augusti 2022 15:36

Kolla klippet: Ankarcrona om svenskarnas gulduppladdning

Peppade till tusenOm ett par timmar drar den i gång, lagfinalen i hopp-VM där det är skarp guldvittring för Sverige, men där allt kan hända. Hör hur förbundskapten Henrik Ankarcrona laddar och upplev gårdagens svenskritter på nytt.

Kolla klippet: Ankarcrona om svenskarnas gulduppladdning
Fredagskvällens avgörande lagfinal stundar. Hör hur förbundskapten Henrik Ankarcrona laddar upp. Foto: Roland Thunholm/ Skärmavbild

Lagfinalen i hoppning, som även är individuellt kval till söndags final, startar klockan 21 och har 64 ekipage till start, vilket du kan läsa mer om här.

Ryttarna har ägnat dagen efter torsdagens fenomenala laginsats till återhämtning inför fredagskvällens uppgörelse.

Förbundskapten Henrik Ankarcrona gav sig istället ut på en löptur i hettan. Efter målgång passade han på att berätta mer om dagens uppladdning och även om vilka förhoppningar han har på lagets prestationer, både inför kvällens avgörande och på längre sikt.

Missade du mot all förmodan det svenska laget i torsdagens klass? Här har du chansen att se alla fyra rundor på nytt – om och om igen!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden