Ridsport Play
9 maj 2022 13:57

Kolla klippet: ”Casanova showing off”

Lyckad debutUnga grekiska Ioli Mytilineou imponerade stort i EM-debuten med sin kraftfulla hingst Levis de Muze. Sedan i vintras rider hon även Casanova Hästak, familjens andra kändishingst, och nu har duon debuterat i 1,45. Spana in klippet här.

Kolla klippet: ”Casanova showing off”
Ioli Mytilineou och Casanova Hästak. Foto: Four Oaks

Hästaks stolthet Casanova Hästak (DWB hingst f-13 e Cosmeo-Diamant de Semilly, uppf Carsten Carstensen) såldes i somras till den grekiska OS-ryttaren Hannah Mytilineou med bas i Belgien. Efter en kort tid tog dottern Ioli Mytilineou över tyglarna och under vintersäsongen i Wellington har ekipaget lärt känna varandra på väg upp i klasserna.

Nu är både Ioli och Casanova, kallad ”Cas”, tillbaka i Europa och i helgen debuterade hingsten felfritt i 1,45. ”Cas spam – clear in his first 1,45”, skriver Ioli på Instagram. Spana in den välhoppande hingsten här under och svajpa för att se rundan. Längre ner kan du även se ekipagets FEI-debut i 1,40.


Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden