Ridsport Play
25 augusti 2021 10:52

Kolla klippet: Clooney är ”sitt vanliga jag”

På bättringsvägenStrax efter hemkomsten från OS skadade sig Martin Fuchs Clooney allvarligt i hagen. Nu berättar världstvåan att skimmelvalacken får ståhjälp på kliniken, men att han är "sitt vanliga jag". Se Instagramklippet här.

Kolla klippet: Clooney är ”sitt vanliga jag”
Martin Fuchs i sitt ärevarv på Clooney vid EM i Rotterdam 2019. Foto: Roland Thunholm.

Det var förra måndagen som mästerskapshästen Clooney (WESTF val -06 e Cornet Obolensky-Ferragamo, uppf Bernd Richter) halkade och gick omkull i hagen. Fallet tog så illa att Clooney sedan dess vårdas på klinik i Zürich för skador på sin högra bog. ”Alla gör sitt bästa för Clooney nu, och vi försöker göra allt vi kan för att han ska kunna leva pensionärsliv i hagen”, skrev Martin Fuchs på Instagram efter händelsen.

Nu har världstvåan uppdaterat Instagram med ett klipp på Clooney som står i vagga. Martin Fuchs skriver också att Clooney har en överarmsfraktur på höger sida. ”Clooney har en humerusfraktur på höger sida. Han får den bästa vården på djurkliniken i Zürich och verkar vara sitt vanliga jag. Han äter bra och kan stödja på sitt högerben. Vaggan hjälper till med att stabilisera honom.” Det skriver Martin Fuchs och tackar samtidigt för alla peppande meddelanden och kommentarer. Se klippet och inlägget i sin helhet här under.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Martin Fuchs (@martinfuchs_official)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden