Dressyr, Ridsport Play
11 mars 19:00
Ridsportplus

Kolla klippet: Dufour och Freestyle – kärlek vid första ögonkastet

InternationelltCathrine Laudrup-Dufour tog storslam under helgens femstjärniga dressyrtävlingar i Herning. Med Mount St John Freestyle, som ännu är en ganska ny bekantskap för danskan, vann hon både Grand Prix och Grand Prix Special. Kolla in klippet på ekipagets segerritt i Specialen från ClipMyHorse här.

Kolla klippet: Dufour och Freestyle – kärlek vid första ögonkastet
Cathrine Laudrup-Dufour och Mount St John Freestyle på väg mot seger i Herning. Foto: Pernilla Hägg

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

  Herning blev ekipagets första försök på allra högsta nivå tillsammans – de båda har mästerskapsrutin på varsitt håll, men sedan 15-åriga Mount St John Freestyle (HANN sto f -09, e Fidermark-Donnerhall 11, uppf Stephan Kurz, äg Mount St John Equestrian & Laudrup-Dufour & Zinglersen) kom till Cathrine Laudrup-Dufour i höstas har det sett lovande ut.

  Efter en mjukstart på trestjärnig nivå i december – med dubbelseger – återupprepade de bedriften i Herning. Med stor marginal och över 80 procent från domarna i både Grand Prix och Grand Prix Special är Laudrup-Dufour tillbaka i hetluften.

  Se ekipagets ritt i Grand Prix Special här nedan, via ClipMyHorse:

  Läs mer om hur samarbetet mellan Cathrine Laudrup-Dufour och ägaren till stuteriet Mount St John, Emma Blundell, kom till i en längre intervju hos FEI.

  Så arbetar Ridsport

  Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

  BESTÄLL NU

  Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
  Hingstar Online

  Just nu 99 hingstar i vår databas

  Visa alla hingstar
  Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

  Ridsport digital

  99:- i månaden