Hoppning, Ridsport Play
18 december 2023 09:50

Kolla klippet: Maher mot Brash i omhoppning

InternationelltNär söndagens världscuphoppning avgjordes i London gick det undan i svängarna - toppryttarna bjöd på en oerhört snabb omhoppning, där siste man ut korsade mållinjen snabbast av alla. Missa inte striden om hundradelar mellan Ben Maher och Scott Brash här.

Kolla klippet: Maher mot Brash i omhoppning
Ben Maher kapade ett par hundradelar på Scott Brashs supersnabba runda. Foto: Skärmdump London International Horse Show.

Elva av de 36 ekipagen klarade grundomgången i söndagens omgång av världscupen i hoppning felfritt, och tog sig vidare till omhoppning. Till hemmapublikens glädje var tre av dem britter, där Ben Maher hade bäst utgångsläge som sista startande.

Scott Brash, som gick ut näst sist, satsade allt med Hello Jeffersson och putsade Daniel Coyles tid med 19 hundradelar. Rundan såg ut att var svårslagen, men Ben Maher hade andra planer.

Trots att han satt på blott 9-årige Enjeu de Grisien, så var valacken helt med på noterna i de tajta svängarna och Maher lyckades putsa Scott Brashs tid rejält. Här nedan kan du se de två ekipagen ”head to head”.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden