Ridsport Play
16 juni 2020 11:18

Kolla klippet: Malin Baryard om hur vikterna gör henne starkare i sadeln

PersonligtI en filmad intervju berättar Malin Baryard öppenhjärtigt om livet mitt i pandemin och att hon nu tränar mer än någonsin, eftersom hon inte reser till några tävlingar. Särskilt styrketräningen har gjort stor skillnad, säger hon. Se den andra delen av intervjuserien "Changing times with Malin Baryard" från H&M We Love Horses här.

Kolla klippet: Malin Baryard om hur vikterna gör henne starkare i sadeln
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana i Falsterbo. Foto: Roland Thunholm

I andra delen av intervjuserien ”Changing times with Malin Baryard”, som filmats av H&M We Love Horses, berättar Malin Baryard om hur styrketräningen förändrat henne som ryttare, att hon ibland springer för att få ut sina frustrationer och att hon gillar att pusha sig själv. Hon pratar också om hur sporten har förändrats med hänsyn till den avsuttna träningen för ryttarna.

– Sporten har förändrats mycket, för 20 år sedan var det få som tränade, idag tränar nästan alla, särskilt de yngre ryttarna.
Se andra delen här under – längre ner hittar du även första delen som Ridsport skrivit om tidigare.


Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden