Ridsport Play
8 juni 2020 10:59

Kolla klippet: Malin Baryard om motivationen mitt i pandemin

Motivation"Allt handlar om kärleken till min sport och hästarna – det är där hittar jag min motivation", berättar Malin Baryard i en öppenhjärtig intervju om livet mitt i pandemin. Se hela filmklippet från H&M We Love Horses här.

Kolla klippet: Malin Baryard om motivationen mitt i pandemin
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana. Foto: Roland Thunholm

H&M We Love Horses bjuder nu på en filmad intervju med Malin Baryard med titeln ”Changing times with Malin Baryard”, där Malin berättar om vardagen i stallet, tankarna kring pandemin och tävlingslivet och hur hon tror att det blir att börja tävla igen. Hon pratar också om svårigheterna att hitta motivation i en helt ny och föränderlig tid.

– Pressen är borta och jag rider mina hästar på ett annat sätt nu, säger hon också i första delen av intervjun som du kan se här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden