Dressyr, Ridsport Play
2 december 2023 09:57

Kolla klippet: MSJ Freestyle med Laudrup-Dufour och Dujardin

InternationelltFrån en världsryttare till en annan. VM-medaljören Mount St John Freestyle har gått från Charlotte Dujardin till Cathrine Laudrup-Dufour och gjort en stark internationell debut med sin nya ryttare. Här kan du se film och jämföra hur stoet ser ut under de båda världsstjärnorna.

Kolla klippet: MSJ Freestyle med Laudrup-Dufour och Dujardin
Charlotte Dujardins och Mount St John Freestyle - hästen som nu har tagits över av danska Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: @Sportfot

Stoet Mount St John Freestyle (HANN sto f -09 e Fidermark-Donnerhall 11, uppf S Kurx, äg Laudrup-Dufour & Zinglersen ApS och Mount St John Equestrian LLP) tog VM-brons både individuellt och i lag i Tryon 2018 tillsammans med brittiska Charlotte Dujardin.

För en tid sedan blev det klart att stoet har tagits över av danska Cathrine Laudrup-Dufour med sikte på OS i Paris nästa år.

Det nya ekipaget gjorde internationell debut under det pågående meetinget i Peelbergen, Nederländerna. Det blev en överlägsen seger i Grand Prix-klassen med 81,196 procent.

Nedan kan du se ett filmklipp med de uttrycksfulla stoet under både Charlotte Dujardin och Cathrine Laudrup-Dufour.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden