Ridsport Play
11 januari 2021 12:04

Kolla klippet: Rolf-Göran och Casall kammar hem segern

Mot klockanVissa rundor minns man för alltid. Grand Prix TV har satt ihop en cocktail av avgörande ögonblick som inleds med Sveriges Rolf-Göran Bengtsson och magnifike Casall Ask i en kamp mot klockan i Doha 2016. Se det nervpirrande klippet här.

Kolla klippet: Rolf-Göran och Casall kammar hem segern
Rolf-Göran Bengtsson och Casall Ask. Foto: Stefano Grasso/LGCT

Det blev en oförglömlig tävlingshelg när Rolf-Göran Bengtsson och då 17-årige Casall Ask vann hela Global Champions Tour och den avslutande finalhoppningen i Doha 2016.
– Det är mer än vad man drömma om, sa Rolf-Göran efter segern.

Grand Prix TV har satt ihop en cocktail av fem tidshoppningar som inleds med Rolf-Göran och Casall i Doha. Se det magiska ekipaget och superrundan i klippet här under. Där kan du även se Kent Farrington och Gazelle, som är rena stridsflygplanet på banan, bortgångna mästerskapsstoet Flora de Mariposa med Pénélope Leprevost i sadeln, Marcus Ehning och Comme il Faut, som lyckas gå innanför där ingen annan har lyckats, och slutligen Félicie Bertrand och Sultane des Ibis.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden