Debatt
19 september 2015 15:27

”Konsten att förstöra en ryttares självförtroende och intresse på nolltid.”

.
”Konsten att förstöra en ryttares självförtroende och intresse på nolltid.”

1. Välj en tränare som tröttnat på att vara tränare och anser sig vara bäst och som gör allt för att trycka ner dig i skorna och känna dig värdelös vid varje träning men som ändå håller träningar – någon gång ibland!

2. Samma tränare har inte tid att ge dig de träningar du vill och behöver utan saknar totalt insikt om att kontinuitet kan vara en god idé för hen är ju såå upptagen.

3. Välj en tränare som gör skillnad på sina elever utifrån föräldrarnas ranking i taxeringskalendern. Ju högre ranking desto större engagemang och tid läggs på just dessa elever. På något konstigt sätt är dom direktkvalade att få mer tid och uppmärksamhet vid träningar!

4. Välj en tränare som behandlar sina elever olika och pratar illa om dem bakom deras rygg. Vilket kommer fram till sist och det känns ju ärligt talat inte så roligt.

5. Välj en tränare som är snabb med att klaga på hur dålig häst man har fast man nyss och med tränarens hjälp köpt en häst och samtidigt rånat banken.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden