Blogg
10 februari 2014 20:47

Laddad inför Borås

I helgen gjorde jag säsongsdebut vid tävlingarna i Helsingborg. Det kändes riktigt kul att vara tillbaka på tävlingsbanan igen efter vinteruppehållet.

Hästarna hoppade bra men tyvärr var marginalerna inte riktigt på min sida denna helgen. Det är tidigt på säsongen och både hästarna och jag behöver några klasser för att hitta tillbaka till formen vi avslutade med vid årsskiftet. Helgens tävling kändes som ett bra upplägg och nu hinner jag hem och fila lite på de sista detaljerna innan SM drar igång. Det var Maria Alfredsson som byggde banorna i Helsingborg och det är också hon som kommer bygga banorna vid SM i Borås denna veckan.  Maria bygger väldigt bra banor. Jag har ridit på hennes banor sedan ponnytiden och de är kluriga men rättvisa. Det ska bli spännande att se vad hon satt ihop inför Borås.

Jag tycker det ska bli lite extra kul att tävla i Borås i år. Förra året fick jag nöja mig med att sitta på läktaren både vid Gina tricot Grand Prix och inomhus-SM.  Detta på grund av knäskadan jag drogs med under hela förra vintern/våren. Nu känner jag mig taggad och revanschsugen. Jag kommer att starta Wilson i SM kvalet på torsdag och hoppas naturligtvis kvala in till finalen som rids på fredag. Alla som går till SM final är direkt kvalade till Gina Tricot Grand Prix som rids på söndag. Går man inte till SM final kan man starta en 150 klass på lördag där man också har chansen att kvala in till Gina Tricot Grand Prix.

Jag ser fram emot veckans tävlingar i Borås och hoppas att ni alla håller tummarna lite extra för mig och Wilson!

/Linn

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Vi ökar!Det firar vi med endast 15:- för första månaden