Sverige
10 juni 2021 14:00

Lisen Bratt Fredricson en av årets sommarpratare

RadiopratNär Peder Fredricson sommarpratade 2018 var hans program ett av de mest lyssnade under hela sommaren. Nu är det även dags för Lisen Bratt Fredricson att debutera som sommarvärd.

Lisen Bratt Fredricson en av årets sommarpratare
Lisen Bratt Fredricson är en av årets 58 radiopratare i "Sommar i P1". Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Folkkära ”Sommar i P1” sänds varje dag från midsommardagen den 26 juni fram till den 22 augusti. Först ut är artisten och låtskrivaren Benjamin Ingrosso, och den långa listan med 58 sommarpratare avslutas med Ingrossos kollega Zara Larsson, som gör sitt andra sommarprat.

Bland årets namn finns bland andra hundcoachen Fredrik Steen, före detta partiledaren Anna Kinberg Batra och Melodifestivalvinnaren Tousin ”Tusse” Chiza.

Den 4 augusti är det Lisen Bratt Fredricsons tur att glänta på dörren till sitt liv som tidigare OS-ryttare, företagare och entreprenör. Ridsport har sökt Lisen för en kommentar.

Sveriges Radios presentation av Lisen Bratt Fredricson

”Entreprenören och hoppryttaren Lisen Bratt Fredricson har ridit två OS, vunnit SM-guld och tävlat internationellt i flera decennier. Hon driver flera företag och har röstats fram som ridsportens mäktigaste kvinna och medverkade i SVT:s uppmärksammade serie ”Ryttareliten” tillsammans med maken Peder.

Lisen Bratt Fredricson föder upp, tränar och säljer hästar. Hon har också varit expertkommentator i tv.

– Jag växte upp med en massa djur på Djurgården i Stockholm. Som vuxen har jag fått höra att jag kallades överklass-hippie. Mitt program ska handla om att inte gå ut grundskolan men ändå kunna försörja sig på egen hand hela livet.”

”Sommar i P1” sänds varje dag klockan 13.00. Poddversionen släpps klockan 07.00 varje dag.

Hela listan med året sommarpratare

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden