Ridsport TV
31 januari 2020 18:02
Ridsportplus

Live tv: Dags för derbyhoppning i Wellington

WellingtonHunter Derby är inte något vi är vana vid i Sverige men det är oerhört stort i USA. Veckans storklass i Wellington ger en spännande inblick i en traditionsrik gren inom den amerikanska ridsporten. Sändningen från RidersLiveTV startar klockan 19.30.

Live tv: Dags för derbyhoppning i Wellington
Beezie Madden är på plats i Wellington. Foto: Roland Thunholm

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Hunter Derby har djupa rötter inom den amerikanska ridsporten och i och med grundandet av USHJA, United States Hunter Jumper Association, 2003, gick startskottet för en ny era inom Hunter Derby i USA. Varje år anordnas det en egen Hunter Derby-serie och även ett mästerskap.

I kvällens sändning från Wellington får vi ta del av omåttligt populära USHJA International Hunter Derby med hela 61 starter – en spännande inblick i en gren som inte finns i Sverige.

Fokus för Hunter Derby-ridningen ligger främst på horsemanship och handlar inte om derbyhoppning i den bemärkelse som vi är vana vid i Sverige.

Sändningen från RidersLiveTV startar klockan 19.30.

Start- och resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden