Hoppning
7 september 2020 18:39

Lotta Sjöberg 1,45-vinnare i Eskilstuna

NationelltLotta Sjöberg hoppade hem huvudklassen, en 1,45-hoppning, under den sista dagen på Eskilstunaortens Ryttarförenings nationella tävlingar i helgen. Det reds även en medelsvår A för ponnier på söndagen.

Lotta Sjöberg 1,45-vinnare i Eskilstuna
Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

Det var 21 startande i klassen som reds som en tidshoppning, bedömning A:0, på söndagen.

Lotta Sjöberg och Grand Espoir SN (SWB hingst f 2011 e Casino-Voltaire, uppf Birgitta Jonasson, äg Anton Gavelli) var ett av tre felfria ekipage i klassen och var snabbast av dessa tre.

Ekipaget, som tävlar för Högbo Ridklubb, hade ungefär en sekund tillgodo på klassens tvåa, Strömsholms Ridsportförenings Malin Carlbäck/Gazelle MF.

Resultat 1,45

Ponnyernas huvudklass gick också på söndagen och var en Medelsvår A i bedömning A:0. Kategori C hade tre startande och vanns av Meja Wikström, Vännäs Ryttarförening, som var ensam nolla tillsammans med Ambra. I kategori D gick segern till Strömsholmsryttaren Ebba Danielsson som även hon var ensam nolla. Denna kategori hade fyra startande och segraren red Cullintra Royal.

Resultat, MSV A

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden