Fälttävlan
18 maj 2018 19:06

Ludwig toppar i Wiesbaden

UppdateradLudwig Svennerstål och Stinger ligger riktigt bra till i Wiesbaden inför den avslutande terrängen. Även i Rockingham står fälttävlan med svenskar till start på agendan.

Ludwig toppar i Wiesbaden
Ludwig Svennerstål, här fotad med sin EM-lagmedalj runt halsen, ha haft fina dagar med Stinger. Foto: Strzegom Horse Trials

CIC3*-klassen i Wiesbaden har svenskt i topp efter dressyr och hoppning. Ludwig Svennerstål och Stinger ligger på dressyrstraffen 28,3, vilket är precis samma som även Karin Donckers med Fletcha van’t Verahof.

På samma tävling går också Event Rider Masters, även den i CIC3*, och där är Ludwig bästa svensk. Tillsammans med El Kazir SP ligger han på plats 12 av 25 när terrängen återstår. ERM-klassen leds av ett mästarekipage i form av Ingrid Klimke och Hale Bob som gör sin första trestjärniga start sedan EM-guldet i somras. Ekipaget slog till med en dunderdressyr på  77,76 procent och leder efter en felfri banhoppning på 22,2 straff.

I brittiska Rockingham deltar två svenska ekipage i den högsta klassen CIC2*. Efter dressyren ligger båda i den bättre hälften av resultatlistan. Erika Sjöström och Dantino B ligger på plats 25 bland de 64 till start. Inte långt efter ligger Hanna Berg med Jagular Pooh på plats 29.

Resultat Wiesbaden

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden