Fälttävlan
20 april 2018 19:29

Sverige tvåa i Nations Cup just nu – Christoffer trea

Nations CupNations Cup i fälttävlan är igång. Det svenska laget har inlett stabilt och Christoffer Forsberg på Hippo´s Sapporo ligger på en individuell tredjeplats.

Sverige tvåa i Nations Cup just nu – Christoffer trea
Bäst i test bland de blågula hittills. Christoffer Forsberg och Hippo's Sapporo. Arkivbild: Privat

Nations Cup i fälttävlan har kickat igång i italienska Vairano. I det svenska laget ingår Ludwig Svennerstål/Balham Mist, Anna Freskgård /Box Qutie och Christoffer Forsberg/Hippo´s Sapporo. När dressyren är avklarad ligger laget tvåa på 100,7 straff. I täten finns Frankrike, som ligger runt 17 straff före, medan Italien och Schweiz ligger efter Sverige.

Det sistnämnda svenska ekipaget lyckades allra bäst i dressyren med sina 26,2 straff (73,85 procent)  och ligger individuellt  på en stark tredjeplats i CICO3*-klassen bland dryga 40 ekipage.

Anna och Qutie, som nyligen vann en trestjärnig klass, ligger individuellt 18 med sina 34,4 straff. På platsen efter ligger Anna och Fly Away på 34,7 straff. Det tredje lagekipaget, Ludwig och Balham Mist som startade strax efter 19 på fredagskvällen, gick in som 37:a med på 40,10 straff.

”Ludde” är flitigt i farten och har även två hästar till start i CCI3* med stabilt facit hittills. 31,7 straff och sjua just med El Kazir samt plats 13 med Stinger på 35 straff jämnt.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden