Hoppning
29 januari 2018 11:47

Malin GP-placerad i Amsterdam

Grand PrixVid gårdagens GP-hoppning i Amsterdam över 1,60-hinder blev det placering för Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana. Rolf-Göran Bengtsson hamnade precis utanför placering med Oak Grove's Carlyle.

Malin GP-placerad i Amsterdam
Malin Baryard Johnsson avslutade tävlingarna i Amsterdam med GP-placering. Foto: Roland Thunholm

Lite i skymundan av gårdagens världscuphoppning i Zürich reds det fyrstjärnig hoppning i Amsterdam, Nederländerna. Malin Baryard-Johnsson och Rolf-Göran Bengtsson som haft fina framgångar under meetinget red båda i den avslutande Grand Prix-klassen över 1,60-hinder.

Klassen hade 37 startande och reds med en grundomgång och en avgörande omhoppning. Endast fem ryttare lyckades rida felfritt i grundomgången – alla hemmaryttare. Malin på H&M Indiana och Rolf-Göran på Oak Grove’s Carlyle fick båda fyra fel i grundomgånen. Malins tid på 75,52 räckte till en tionde plats i klassen, medans Rolf-Göran blev första ryttare utanför placering. I prispengar blev det cirka 16 000 kronor för Malin.

På sjätte plats placerade sig SWB-valacken Carat (f-00 e Cardento-Krevad, uppf Bengt Wallin) med Robert Vos på ryggen. Placeringarna ett till sju gick för övrigt till holländska hemmaryttare.

Segrade gjorde Marc Houtzager på Sterrehof’s Calimero.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden