Hoppning
27 januari 2018 10:12

RGB 1,50-placerad med Oak Grove’s Carlyle

Går framåtRolf-Göran Bengtsson tog under fredagen sin högsta 1,50-placering på fyrstjärnig nivå med Casall-sonen Oak Grove's Carlyle. Blott ett tidsfel gav en tredje plats i Amsterdam.

RGB 1,50-placerad med Oak Grove’s Carlyle
Rolf-Göran Bengtsson och Oak Grove's Carlyle kom trea i fredagens fyrstjärniga 1,50 (arkivbild). Arkivbild: ACP Andreas Pantel

Det går bra för Rolf-Göran Bengtsson vid de fyrstjärniga hopptävlingarna i Amsterdam, Nederländerna. Under fredagen blev det som Ridsport tidigare skrivit en härlig andraplats tillsammans med Yajamila i 1,45. Fredagen avslutades med att Rolf-Göran tog sin främsta fyrstjärniga 1,50-placering med Oak Grove’s Carlyle (HOLST val f-08 e Casall-Corrado I).

Klassen hade 40 startande och reds över två rundor. Rolf-Göran och Casall-sonen fick ett tisfel i första rundan, men red felfritt över den andra. Detta gav en tredje plats efter två dubbelnollor – segrade gjorde hemmaryttaren Sanne Thijassen på Celine M Z. Placeringen gav Rolf-Gran drygt 40 000 kronor i prispengar.

Rolf-Göran och Oak Grove’s Carlyle har sedan tidigare flera fina 1,50-placeringar på trestjärnig nivå, bland annat tog de en andraplats i Frankfurt i december. På fyrstjärnig nivå har de en åttonde plats i 1,55 och ekipaget har även gått femstjärniga klasser med placeringar upp till 1,45.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden