Hoppning
28 januari 2018 09:20

Malin och Indiana felfria i Amsterdam

Fin formDet blev felfritt i en säker runda för Malin Baryard-Johnsson och H&M Indiana i Amsterdam. Trots att Malin valde att inte starta i omhoppningen blev det ändå placering i 1,50-klassen.

Malin och Indiana felfria i Amsterdam
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana. Arkivbild: Roland Thunholm

Vid helgens fyrstjärniga hoppningar i Amsterdam, Nederländerna, visar Malin Baryard-Johnsson fortsatt fin form med H&M Indiana (BWP sto f-08 e Kashmir van Schuttershof-Animo’s Hallo, uppf W. Vanderlinden).

Efter att i slutet på förra året tagit en lång rad framskjutna placeringar på bland annat Olympia i London, Friends i Stockholm och i franska Rouen, fortsätter de nu leverera på toppnivå. Vid fredagens 1,45 blev det felfritt över hinder men två tidsfel. Vid lördagens 1,50 med 36 startande var de åter igen felfria och klara för omhoppning – vilken Malin dock valde att stå över.
”Jag sparar min fina häst till GP i morgon, därav ingen omhoppning”, förklarar Malin på sociala medier.
Trots den uteblivna omhoppningen tog Malin en nionde plats i klassen och kasserade in cirka 7500 kronor. Klassen vanns av hemmaryttaren Lisa Nooren på Dienelle.

Även Rolf-Göran Bengtsson och Yajamila startade i klassen men blev tyvärr uteslutna. Rolf-Göran kommer därmed rida söndagens 1,45 i Amsterdam, medan Malin rider Grand Prix-klassen över 1,60-hinder som startar 15:15.

Indie⭐️❤️ #hmindiana #bigmama @hmwelovehorses

Ett inlägg delat av Malin (@malinbaryard)

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden