Dressyr
14 september 2020 08:46

Malin Wahlkamp-Nilsson GP-tvåa i Tyskland

Grand PrixTeamet hos Patrik Kittel fortsatte leverera på dressyrdagarna i tyska Dorsten. Under söndagen var det beridaren Malin Wahlkamp-Nilsson som plockade hem en andraplats i Grand Prix med Dante.

Malin Wahlkamp-Nilsson GP-tvåa i Tyskland
Malin Wahlkamp Nilsson. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

I lördags vann Patrik Kittel Intermédiaire II med Amplemento på Gut Hohenkamp i tyska Dorsten. Han har även levererat topplaceringar med några av stallets yngre förmågor i tävlingen som är ett kval till prestigefulla Nürnberger Burgpokal.

Under söndagen var det dock beridaren Malin Wahlkamp-Nilsson som glänste på banan. Tillsammans med Dante 151 blev det en andraplats i en svår nationell klass motsvarande Grand Prix. Dante landade på 74,067 procent, vilket är ett nytt personligt rekord för valacken som ägs av Elena Knyaginicheva. Tyska Heiner Schiergen vann klassen med hästen Aaron 356 på 75,033 procent.

Resultatlista.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden