Dressyr
19 juli 2020 08:30

Antonia Ramel på pallen i trestjärnig kür

InternationelltDet blev återigen ett svenskt ekipage på prispallen i tyska Hagens trestjärniga tävling. Denna gång var det Antonia Ramel som red in på en tredje plats i lördagskvällens kür.

Antonia Ramel på pallen i trestjärnig kür
Antonia Ramel och Brother de Jeu vid EM i Rotterdam förra året då ekipaget ingick i det svenska bronslaget. Foto: Roland Thunholm

Antonia Ramel och Brother de Jeu (KWPN val f 2006 e Voice-Jazz, uppf Emmy de Jeu, äg La Pomme HB) slutade på 77,05 procent i GP-küren som reds i strålkastarljus på lördagens kväll.

Ekipaget, som ingick i det svenska bronslaget på EM i Rotterdam 2019, levererade ett jämnt program som räckte till en tredje plats i det tio ekipage stora startfältet.

Tysklands Frederic Wandres vann med Duke of Britain på 80,36 procent. Antonia Ramel var enda svenska ryttare i startfältet.

På fredagen var Patrik Kittel delad tvåa med ”Welly” i en Grand Prix där Antonia Ramel blev femma. Det trestjärniga dressyrmeetinget avslutas med en Grand Prix Special där Patrik Kittel och ”Welly” finns på startlistan på söndagen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden