Sverige
25 december 2019 10:44

Mest läst 2019 – ägarens chock efter stallbranden

Del 2Ett blixtnedslag utanför Uppsala orsakade i början av sommaren en våldsam stallbrand och flera hästar dog i lågorna. Artikeln där ägaren berättar om sin chock efter branden blev en av Ridsports mest lästa under året.

Mest läst 2019 – ägarens chock efter stallbranden
Diamond Dior och Diorissima var två av hästarna som omkom i den våldsamma stallbranden utanför Uppsala i juni. Artikeln där ägaren Katarina Remnemark berättar om sorgen efter de döda hästarna blev en av årets mest läsa på tidningen Ridsports webb. Foto: Privad

Det var i mitten på juni som Ridsport skrev om blixtnedslaget utanför Uppsala som orsakade en stallbrand där flera hästar dog (läs mer här). Efter den fruktansvärda händelsen berättade ägaren Katarina Remnemark om chocken för tidningen Ridsport, och denna artikel blev en av årets mest lästa (du hittar plusartikeln här).

Flera hästar omkom i den kraftiga branden, bland dessa fanns ett nyfött föl som räddats efter en dramatisk fölning och som precis kommit hem från universitetsdjursjukhuset i Uppsala. Fölet hann bara vara hemma i några timmar innan han dog i lågorna.

Ytterligare en artikel skrevs efter stallbranden, där ägaren Katarina Remnemark berättade om sin sorg över hästarna men även om det ifrågasättande hon utsattes för efter händelsen (du hittar den plusartikeln här).

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden